Bellypaint

Bij Bellypaint wordt er een schilderij op je buik gemaakt. Meestal is er op jouw mooie ronde buik een heleboel mogelijk. Samen met mij zoek je een leuk plaatje (of je hebt zelf al iets bedacht of gezocht) en kijk je hoe dat het beste past. De Bellypaint hoeft niet beperkt te blijven tot je buik. Ook op armen, benen en/of heupen is vaak ook mogelijk. 

Veilig voor jou en je kindje 

Bellypaint wordt gedaan met Hypoallergene schmink (waterschmink). Deze is afwasbaar en geen gevaar voor de huid en de baby. Zodra de Bellypaint droog is, kan het lang op je buik blijven zitten. Als het een warme dag is, raad ik je aan om je buik bloot te houden. Je hebt anders grote kans dat als je gaat zweten de schmink dan afgeeft en in elkaar overloopt. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de afbeelding, duurt de Bellypaint tussen de 45 minuten en anderhalf uur. 

Wanneer en waar Bellypainting 

Bellytpaint is vooral leuk in het laatste deel van je zwangerschap. Dan heb je een mooi buikje en kun je daar een mooie afbeelding op laten zetten.  

Ik kom bij jou thuis, bij mij in Hoek van Holland of op de afgesproken locatie. Het voordeel is dat je in een ontspannen omgeving bent, en je je daar het prettigst voelt. 

Nadat de Bellypaint is gezet, kunnen er foto’s gemaakt worden van jou en je buik. Bij een babyshower is het ook leuk om een groepsfoto te maken! 

Een Bellypaint als cadeau geven? 

Superleuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een babyshower, of als een collega met zwangerschapsverlof gaat. De aanstaande moeder zal dan een cadeaubon krijgen voor de Bellypaint. 

Diverse Bellypaint heb ik gezet o.a in: 

Schiedam, Stedelijk Museum Schiedam, Maassluis, Hoek van Holland, Den Haag en Rotterdam 

Prijs Bellypaint 

  1. Op locatie incl. 1 schminkster en schmink benodigdheden. (4 uur) €350,- Excl. 21 % BTW* 
  1. Bij jou thuis of bij mij incl. 1 schminkster en schmink benodigdheden. €100,00 per uur (minimale afname 2 uur) Excl. 21% BTW* 

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief materiaalkosten Exclusief reis en eventuele parkeerkosten.